Jump to content
AC Tool Forums
Sign in to follow this  
The WABBIT

AC Tool Companion with a emulated server issue reporting

Recommended Posts

This thread is for reporting any issues of using AC Tool Companion with a emulated server. Please note that since I do not play Asheron's Call. It might take some time for me to look into this issue, or even to fix the issue.

All issue reports must include all of the following:

  1. Which emulated server: GDLE or ACE?
  2. Location within the game. Give the in game coordinates.
  3. A full description of what you are trying to do in the game.
  4. A full description of what the problem is.
  5. A test script that reproduces the issue.

Any issue report that is missing this information, or missing the test script. Will be deleted without the issue being looked into.

In the future, more information may be required. As such this post will be updated to include that information above. And that additional information will only be required. starting from the date this post has been updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and to our Privacy Policy.