Jump to content
AC Tool Forums
Sign in to follow this  
The WABBIT

AC Tool Help File not displaying Content

Recommended Posts

For those people that are using AC Tool and you are having problems with the Help file displaying the content on the right side of the window.  Then the problem is not with the AC Tool Help file. Nor is the problem with AC Tool. The problem is Windows 8.x and 10.x.

For those that can't seem to figure out Google. The actual fix for this issue is below.

  1. You need to goto the Installation Directory for AC Tool. The easiest way to do that is to RightClick on the AC Tool Shortcut. Then select "Open file location".
  2. Once you are in the Directory that AC Tool is installed in, scroll down until you see actool.chm.
  3. RightClick on actool.chm.
  4. Select Properties.
  5. Click on the Unblock button.
  6. Click on the OK button.

All the create and thanks goes to  @RADoss who found this fix and then posted it here in the forums on December 16, 2018. You can find his original post at the link below:

ACTool v5.5.1 CHM Help Files not showing .html content

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and to our Privacy Policy.