Jump to content
AC Tool Forums
  • Sign Up
Sign in to follow this  
The WABBIT

Moved website and forums

Recommended Posts

As the redirect pages and the main website page stated. I had to move the website and forums to another host. I has having to many problems with the one I had. Some things was just not working or working right. I was never able to get the forums to connect to the smtp server to send out email.

 

As of right now, the reCaptcha for the anti-spam is now working. And I have gotten the forums to work with an smtp. So, things like automatic authenticating of new accounts/email changes/lost password is not possible, again. I'm sorry for the long delay.

 

And those that have setup for email notifications of new posts to a thread or forum. Will now start to received them.

 

I'm am still working on the new Themes/skins for the forums, so bare with me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and to our Privacy Policy.